Carregant ...

2020 – 2021

anduluplandu

Tots i totes tenim moltes ganes que quest any pandèmic arribi al seu final. Tenim moltes esperances posades en l’any nou que comença. 2021… quines expectatives!!

Tan de bo sigui l’any de tornar-nos a abraçar, petonejar, omplir les terrasses i respirar sense mascareta. Celebrar, celebrar i celebrar. El què toqui + el què hem anat postposant.

Aquest novembre vaig decidir reobrir la meva botiga online. Si us sóc sincera, no esperava aquesta rebuda! Estic TAN agraïda…

Després del confinament i de passar moltes hores a casa tancada amb els meus dos hòmens… i trobar a faltar els meus pares, la família tota, amiguis, … necessitava tornar a crear. Necessitava tornar a mostrar mis dibus. El plaer de saber que us els feu vostres. El copet a l’esquena que em diu que no només sóc mama i profe. Que no em malinterpreteu, són dues facetes que m’encanten!

Ha estat un any dur… a banda de la pandèmia altres merdes han emboirat el meu dia a dia. I poc a poc van curant. Poc a poc les vaig sanant. O almenys vaig aprenent eines per a fer-ho. La ment és igualment perversa i bondadosa.

M’ajuden, molta gent bona que ojalá hagués conegut anys enrera quan era una guineu perduda. Les guineus… m’identifico amb elles per la seva curiositat, la seva condició esquiva, vergonyosa, però valenta i resolutiva. Per això a tots els paquets que he embolicat aquest any hi he dibuixat una guineu. La meva guineu.

Espero que el 2021 em segueixi permetent vendre els meus dibujaleos. Generar nous dibuixos, el mes de desembre ha estat una explosió de dibuixar, dibuixar i dibuixar. Tinc una expo gairebé acabada que espero poder moure i mostrar arreu del territori català.

I seguir creixent.

I seguir sent mama, dona, profe, tecleta, germana, filla, etc.

Us comparteixo la imatge del què per a mi ha suposat aquest 2020, a nivell creatiu. Fixeu-vos en la última foto, us dóno les gràcies. Gràcies per tant!

my best 9 2020

Deixa un comentari