Carregant ...

anduluvientos al minipop

anduluplandu | anduluplandu al minipop

El dissabte per primer any vaig participar amb un taller al festival minipop de Tarragona.

L’experiència ha estat molt positiva! Vaig preparar un taller on els nens i nenes podien pintar il·lustracions meves, fetes expressament, per després convertir-se en ventalls de paper per fer passar el caloret

Us diré que pel meu taller van passar uns 140 peques perquè vaig preparar 150 papers il·lustrats i només n’han quedat 10! Tot un èxit! Sembla que us va agradar i us ho vau passar bé Jo també!

També estic contenta perquè vaig conèixer companyes de les xarxes com El planeta babetes i l’Espai la Magrana.

I sort que l’amiga Nurieta em va ajudar a gestionar les entrades i sortides de la canalla perquè tota sola crec que m’hagués superat. I també gràcies a tots els pares i mares que vau ser molt amables i em vau ajudar també molt amb els petits. Així que gràcies!

Us deixo amb alguns anduluvientos pintats. Els menuts de Tarragona són uns artistes!

One Reply to “anduluvientos al minipop”

Deixa un comentari