Carregant ...

Andulutaller per als petits al Festival Minipop

anduluplandu

Aquest any m’he animat a participar al Minipop!

El cap de setmana del 5 al 7 de juny es celebra el V festival de música per a famílies a Tarragona. A l’aire lliure amb grups catalans que porten el seu repertori adaptat per a les oïdes dels petits de la ciutat.

També hi ha fira de crafties i moltes activitats més, entre les que es troben els tallers! I aquest any anduluplandu farà un taller de construir ventalls (o vanos) a partir d’uns dibujaleaos meus. Què us sembla? I el taller es diu: “Digues adéu al caloret!” I sort que comptaré amb l’ajuda inestimable de la superamiga Nurieta.

Em fa il·lusió veure-us i espero que us agradi el record que us endureu del taller. És una activitat pensada per a nens i nenes ni molt petits ni molt grans … però si vénen amb els pares, mares o oncles / tietes … no hi haurà cap problema!

El dissabte dia 6 a partir de les 18: 30h Digues adéu al caloret! al Festival Minipop (Passeig de les Palmeres de Tgn)

I no patiu, que des de l’organització ens han assegurat que hi haurà pantalles bé grans per poder veure la Champions!

Deixa un comentari