Carregant ...

Entrevista al Diari de Tarragona

anduluplandu | fotodiari_luis milian

No és la primera vegada (i espero que no sigui la última) que m’entrevisten al Diari.

M’agrada moltíssim veure com interpreta la meva “xerrameca” el/la periodista que ve. Quan em poso a parlar d’anduluplandu la veritat és que costa fer-me callar… i em sembla que en aquesta entrevista s’olora el perquè Em va passar també al Pechakucha… és un projecte ambiciós que estic cuinant molt a foc lent. però del què n’estic molt orgullosa… encara no que no guanyi premis (veure aquí) o que no sempre aconsegueixi l’encàrrec que vull. No em puc ni em vull queixar.

Estic molt agraïda a tota la gent que confia en mi per regalar a algú que estima un retrat fet per mi. Molt agraïda als que compreu els meus quadres i làmines, als que compreu la samarreta que faig cada any per santa tecla i als que no compreu, però que em mostreu el vostre suport via xarxes socials.

No ho sabeu…però és una meravella tot plegat

Us deixo l’entrevista l Diari de Tarragona (secció d’economia!)

Deixa un comentari