Carregant ...

Concurs imatge gràfica Santa Tecla 2015

Anduluplandu | imatge sta tecla

Oh. No hi ha hagut sort per a mi.

Enhorabona al/la guanyador/a!

La veritat és que jo estic força contenta amb la proposta que he presentat, però no ha pogut ser…

No negaré que em sap greu, però com a mínim us el puc ensenyar a vosaltres

Us deixo aquí el disseny que he presentat. Espero que us agradi!

Aprofitant que enguany se celebren els 30 anys de la recuperació d’aquest element del bestiari tarragoní, el meu cartell representa un dels actes més multitudinaris de les festes de Santa Tecla: LA BAIXADA DE L’ÀLIGA. Una tradició que va començar de manera casual i que els últims anys arrossega milers de persones en un espai molt reduït però ple de màgia. La gent salta, balla, espera pacient a què comenci la baixada amb totes les bèsties i alguns dels gegants. I després, d’una manera prou ordenada, va seguint el camí que deixa la bèstia, en el cas del meu cartell, representades amb l’Àliga de Tarragona.

El fons és de color groc lluent. El groc és un color lluminós, festiu i alegre. Neutre en quant a gènere i que a més a més està de moda aquesta temporada.

Deixa un comentari