Carregant ...

andulushop!

anduluplandu | me anduluplandu

Hola. Fa temps que no em passo per aquí. I avui ho faig amb pessigolles a la panxa.

Com molts sabeu, fa un temps que estic vivint un letargi creatiu. Des de que sóc mamaplandu la meva vida s’ha girat cap per avall. I tancar l’empresa va ser una decisió personal, que no només tenia en compte l’haver estat mare. La vida.

Però el temps passa. Agafes prespectiva i torna a venir el cuquet de fer coses, d’ensenyar-les amb la il·lusió (i una mica de por) que us agradin.

Així que he decidit reobrir la meva shop!! Amb un catàleg més minimalista i amb dibuixos nous. Dibuixos que imprimiré sota comanda i que embolicaré amb tot el carinyo del món perquè arribin a casa vostra i els pugueu penjar a la vostra paret o regalar a algú.

Vivim uns temps estranys amb la pandèmia covid-19. Ens té expectants davant la vacuna que no acaba d’arribar (però que està a punt a punt!!). Últimament hem hagut de reconnectar i passar moltes hores a casa, entre confinaments parcials, totals, PCRs, preventius, etc. I això m’ha fet pensar que potser us ve de gust renovar les parets de casa. A mi m’ha passat i tot i que vaig més escurada que un misto per Sant Joan, mai m’ha sabut greu invertir en la feina de companys il·lustrador@s.
D’apostar pel talent local.
D’apostar pel petit comerç.

A partir de les 22h dels dia 18/11/2020 doncs, l’andulushop quedarà oberta al públic!! I d’aquí a Nadal (fins esgotar existències), totes les comandes portaran un dibu sorpresa (dels clàssics) de regal.

El 15% de les vendes de la làmina I can Do It el destinaré a un projecte benèfic relacionat amb la investigació del càncer de mama.

Ganes de saber si us agrada el què us proposo.

Ganes d’omplir les vostres parets de dibujaleos meus.

Ganes de tornar.


bet.

Deixa un comentari