Carregant ...

I seguim picant pedra

hola! tinc el blog abandonat… no sé perquè presuposo que tothom mira les xarxes socials, però avui m’he adonat que no és així! i he pensat d’escriure una entrada per explicar que anduluplandu segueix. No se com! Ahir una amiga em preguntava com arribo a tot. No ho sé… són maneres de ser, cul inquiet i ment desperta. No sé pas ser d’una altra manera…🤷🏻‍♀️

Han passat coses d’ençà l’última entrada… he tornat a ser mare! així que ara tinc un pinxupetit i una pinguita que em fan crèixer cada dia i em fan explotar el cor cada dia d’amor (i el cap també de vegades, hahaha)

Vaig reobrir la meva botiga online i hi podeu trobar una bona varietat de dibujaleos que decoren parets boniques. No pensava que tindrien tan bona acollida, esperava que la tingués, és clar… però he de treballar una mica l’autoestima😅

Estic molt agraïda dels vostres comentaris i feedback quan rebeu el paquet! M’encanta quan m’envieu fotos per compartir a les xarxes… ^^! He de mirar d’afegir un espai per deixar comentaris a la botiga… ja sabeu, perquè els desconfiats/des es quedin tranquils. Sóc una empresa diminuta, però miro de fer les coses tan bé com puc!

I a banda de la botiga estic en diversos projectes. A l’estiu vau poder veure la samarreta de Santa Tecla per al Lloro de la Negrita i un mural per l’espai Kesse de Tarragona. Aviat explicaré més coses però encara no puc

Ah! Per si de cas, seguiu-me a les xarxes! @anduluplandu 💛

samarreta de Santa Tecla Tarragona per a la botiga El lloro de la Negrita

Deixa un comentari