Carregant ...

La SetmanaSanta de Tarragona ja té samarreta pròpia

Anduluplandu | samarreta SS14

Un dia l’Assumpció del Negrito i la Negrita em truca i em pregunta:

– què et semblaria fer una samarreta amb un dibujaleao dels teus per Setmana Santa?

He de reconèixer que d’entrada vaig pensar un Ai, vols dir? Però després de rumiar-ho amb el coixí, Què coi!! I perquè no?

Jo no sóc creient, però a mi m’agrada molt el folklore de la meva ciutat. M’agrada participar d’ell i sóc de les que sempre va a tots els actes populars que pot (i a poder ser a primera fila).

Així que vam tenir una reunió i de seguida ens vam posar a treballar. Les cofraries són 14 i realment contentar a totes i cadascuna costa, no exiteix un gran arxiu fotogràfic de les vestidures així que hem hagut de preguntar, trucar, i anar fent correccions sobre la marxa,… però al final, estic prou contenta amb el resultat del disseny

És un disseny neutre, per tal de no ofendre a ningú. Amb un punt infantil (en definitiva les meves galtes i nassos vermells acaben sent-hi) i he buscat que la samarreta esdevingui una mena de guia visual per a la canalla. A mi, tot i tenir una edat ja… em costa reconèixer quina és cada cofraria, així que vaig decidir apostar per aquesta línia.

Espero que us agradi. Aquesta primavera #dalealgris !!

La samarreta costa 16€ i es ven a El Negrito i la Negrita (C/ Governador Gonzàlez de Tarragona, davant del Mercat Central)

Deixa un comentari