Carregant ...

Andulusamarreta de les festes 2012!Ja tenim Santa Tecla aquí a la vora!!! Mare de tots els tarragonins i tarragonines.

Com ja va sent una costum anduluplàstica, enguany he dissenyat una nova samarreta per les festes. La protagonista indiscutible és l’Àliga! que entre mamadetes i amparitos roca va baixant les escales de la Catedral de Tàrraco fins arribar a la plaça del Rei… fins una segona ronda que la porta ballant fins la Plaça de la Font. Un espectacle multitudinari amb gent molt d’aquí que ho viu eufòrica i entregada. 
Si algú està interessat en comprar la samarreta anduluplandu de les festes, a partir del dia 11/09 la podreu trobar a establiments i botigues de la ciutat com a: 
per només 16€ !! i, no cal dir que, també estarà disponible a l’andulustore! (despeses d’enviament incloses al preu final que marca). On també hi podeu trobar la de l’any passat.
Us mantindré informats si hi ha canvis i novetats. 
Mil Gràcies a tots!!! Us agrairia el boca-orella si ho trobeu digne de bocaorellejar!
(adjunto tallatge perquè ho pogueu valorar… són samarretes fruit of the loom negres unisex de la S a la XXL i talles nen).

Ya tenemos Santa Tecla aquí cerca! Madre de todos los tarraconenses.
Como ya va siendo una costumbre anduluplàstica, este año he diseñado una nueva camiseta para las fiestas. La protagonista indiscutible es el Águila! que entre mamadeta y amparitos roca va bajando las escaleras de la Catedral de Tàrraco hasta llegar a la plaza del Rey … hasta una segunda ronda que la puerta bailando hasta la Plaza de la Font. Un espectáculo multitudinario con gente muy de aquí que lo vive eufórica y entregada.

Si alguien está interesado en comprar la camiseta anduluplandu de las fiestas, a partir del día 11/09 la podréis encontrar en establecimientos y tiendas de la ciudad como:

El Negrito i la Negrita 

por sólo 16 €! y, por supuesto, también estará disponible en el andulustore! (gastos de envío incluídos en el precio final que marca). Donde también se puede encontrar la del año pasado.

Mil Gracias a todos! Os agradecería el boca a boca si lo encontráis digno de bocaorejear! Os mantendré informados si hay cambios y novedades.

(adjunto tallaje porque lo podáis valorar … son camisetas Fruit of the Loom negras unisex de la S a la XXL y tallas de niño).

Δ

Deixa un comentari