Carregant ...

Una sessió de fotos a #elpiset

Anduluplandu | Cristina Serra_anduluplandu

Un dia, la Cristina em va dir que estava embarassada d’una Bet i que li faria molt il·lusió, a ella i al Jordi, el seu company, tenir uns anduludibujaleaos de la caputxeta a l’habitació de la nena. I jo vaig acceptar encantada I a canvi, la Cristina, que és una fotògrafa d’aquelles que s’ho pren amb calma i que només dispara quan ho veu clar… em faria una sessió de fotos promocionals. Super intercanvi. Perquè ella és una crack.

A mi m’acostuma a entrar la vergonyota quan hi ha una càmera apuntant-me i acostumo a passar el mal tràngol posant cares exagerades o fent alguna pose divertida, per dissimular…

Aquesta vegada tot va resultar molt fàcil i estic super agraïda per les fotos que m’ha fet. Podeu trobar més treballs de la Cristina al seu web cristinaserra.com i comprar-ne a @De Temporada una parada de dissabtes al mercat del Fòrum amb  fotografies exclusives d’artistes de Tarragona.

One Reply to “Una sessió de fotos a #elpiset”

Deixa un comentari