Carregant ...

Parelles artístiques amb en Carles

El projecte de Parelles Artístiques ja s’ha acabat. Però no pas el tema Matrioskes… ^^!

En Carles i jo ens vam decidir per pintar una selva de matrioskes!

Amb el seu arte après de calcar i calcar infinitat de còmics de l’Asterix i la meva tutoria i estil dibujaloplàstic après a base de practicar, practicar i practicar… n’ha sortit un lleó, un gat/tigre i un ratolí blau!

Vam treballar amb pinzells i pintura acrílica sobre la fusta, previament llimada amb paciència i pintada de blanc per tal d’aconseguir uniformitat (ja que al final no vaig trobar les matrioskes sense pintar!!)

Per fer una photofinish amb salero per al catàleg de l’activitat, vaig fer un fondo selvàtic amb l’ordinador (camp on em sento més segura). Ell content i jo satisfeta! Al final, xocada de mans i alegria que es contagia

Us mostro una mica del procés aquí, ja que la web, tal i com la tinc ara, em permet menys flexibilitat……paciència, estic renovant-la, però a pas de tortuga amb reuma.

Gràcies al Centre de Dia de Tarragona i l’Associació Ment i Salut La Muralla de Tarragona per posar-se en contacte amb mi. Jo n’he après moltíssim d’aquesta experiència i espero haver aconseguit que en Carles se senti més reconegut…
– després de tants anys amb la malaltia, de vegades penso que ja no sóc ningú…-I és clar que ets algú Carles! ets un fenomeno que m’ha ensenyat a valorar, encara més, les petites coses. Un bon jan amb sortides curioses i ganes de fer coses noves cada dia.

Deixa un comentari