Carregant ...

Per què no puc treballar gratis?

anduluplandu | infografia perquè no puc treballar de franc - anduluplandu

He fet molts favors (laborals) i col·laboracions sense ànim de lucre per associacions i amics íntims o familiars directes, però i sense ànim de semblar una persona poc altruïsta, us vull compartir aquesta humil infografia per tal explicar d’una manera clara el per què no puc treballar sense cobrar. Òbviament hi ha ocasions que valen la pena (altruïsme amb una ONG, retorn amb difusió, prestigi, etc.) i amb les quals estic disposada a fer un esforç, però per sistema m’agradaria que tothom entengués que ser dissenyadora gràfica/il·lustradora no comporta nadar en l’abundància econòmica i que per tant, jo he de cobrar per la meva creativitat

> descarregueu-vos aquí la il·lustració 

No t’oblidis de mencionar-me!

De tota manera… hi ha projectes i projectes, així que tot és parlar-ho.

hola@anduluplandu.com

Deixa un comentari