Carregant ...

Aparador il·lustrat per Nadal

anduluplandu | El lloro aparador de nadal
  • Concepte i disseny de l’aparador de Nadal: Caro Costa.
  • Mà d’obra i penjador de baldes: Melcior Bustos.
  • Il·lustracions: anduluplandu.

Tot i que durant aquest projecte jo he passat la grip… ha estat un plaer col·laborar amb la Caro i el Melcior. Tan de bo moltes més botigues de la ciutat cuidessin el seu aparador tant com ho fa El Lloro. Cada festivitat s’ho curra moltíssim i cuida la seva finestra al carrer fins al mínim detall.

Molt contenta d’haver treballat amb la Caro, cosa que no havia fet mai abans. Un cap ple d’idees que m’ha ensenyat molt… per exemple a fer les coses més a poc a poc i a utilitzar la pistola de silicona! És una crack.

One Reply to “Aparador il·lustrat per Nadal”

Deixa un comentari