Carregant ...

La serigrafia

Anduluplandu | stamping cactus

És una assignatura pendent. Quan la vaig cursar a escola no vaig poder-li prestar prou atenció perquè treballava i la meitat dels dies arribava tard a classe… i ja, més endavant, sí que he anat fent cursets i workshops.. però sempre en vull saber més!

Tinc el kit bàsic a casa, els Reis Mags saben què m’agrada i fa un parell d’anys que m’ho van portar… però la falta de temps, sempre anar amb presses i excuses varies que van sorgint, han fet que fins ara no el tregui de la seva bossa.

M’he apuntat a un curs del què n’espero grans resultats. A veure si trobo estones i obro l’ordinador només per sentir música de fons

L’estudi que imparteix el curs és BARBA. Són senzills i prometen que puc muntar el meu primer espai de serigrafia a casa (estudi) amb poc espai.

Aquí vaig doncs! proximament…comming soon.

Us deixo alguns experiments que he fet pel meu compte…

Deixa un comentari