Carregant ...

WIP pinturicas

anduluplandu | wip-pinturicas

Fa uns mesos, vaig fer un taller amb la gran Rebeca Luciani. Un superlujo! Allà em vaig voler demostrar a mi mateixa que no només sé dibuixar en digital

M’agradaria tenir més temps per practicar amb els pinzells i les pinturicas però aquest pre-nadal està sent una locura!

Aquest vídeo el vam fer un diumenge corre-corre perquè me’l demanaven per promocionar el mercar MIA de l’Associació d’il·lustradors de Catalunya al que participo aquest dissabte. I és que preparant el mercat i repostant tot el que es va venent a les botigues SMUK, El LLORO (a tarragona) i COTÉSUD (a reus) està sent un prenadal molt i molt feliç!!

Gràcies a tots els que em demostreu que tot el meu esforç mental i físic està sent per a bé, ja que us agrada el què faig.

Moltes gràcies de veritat.

Deixa un comentari