Carregant ...

Demanar permís a la il·lustradora

anduluplandu

Aquesta setmana s’han posat en contacte dues persones diferents i m’han demanat si podien utilitzar una il·lustració meva (gratis) per poder adornar els seus respectius espais ara que serà La Castanyada.

D’entrada és una cosa que em descol·loca. Jo visc de la il·lustració i el disseny gràfic i la meva part de bussinesswoman em diu que he de demanar diners a canvi. Però per altra banda si m’ho demanen bé i veig que el projecte encaixa… doncs penso: mira va, que també és promoció.

L’ampa de l’escola Montserrat de Premià de Mar i l’empresa NovaFusta han estat molt amables i no és habitual demanar permís a l’autor d’una il·lustració. Com els ho agraeixo molt i crec que és una pràctica que s’hauria de fer sempre… He volgut dedicar-los un post al meu blog.

Sempre s’ha de demanar permís a un il·lustrador/a si es vol utilitzar la seva obra. I si és amb finalitats econòmiques, aquest/a té dret a demanar-ne una remuneració. Que encara que m’encanti la meva feina i gaudeixi com una enana dibujaleando… també he de pagar factures!

Ah! us deixo la il·lustració tan “desitjada”

Encara he de fer la de 2013, perquè jo sóc de Castanyada!! i no de Jalouin.

2 Replies to “Demanar permís a la il·lustradora”

  1. margarida ha dit:

    Que rebonicaaa!s una llstima que siguin les bones prctiques el qie ens sorprn. Tens tota la ra.Esperar ben atenta la teva ilu-lustraci del 2013. Jo tamb sc de castanyada, de fet he començat una creuada particular…castanyeres de ganxet a la solapa.

    1. anduluplandu ha dit:

      si! Margarida, he vist les teves castanyeres i molen molt!!! Jo no sé fer amirugumis i mira que ho he provat… enhorabona!! tens una web amb coses molt xaxis

Deixa un comentari