Carregant ...

El terrat d’Anduluplandu vesteix de frescor i creativitat el MVSEVM!!

Anduluplandu | popstore_santjordi_anduluplandu
El passat Diumenge, dia 22 d’Abril, el bar MVSEVM de la Part Alta de Tarragona va obrir les seves portes per mostrar, una vegada més, la seva labor de mecenatge i la seva aposta a favor dels artistes i creatius novells de la nostra ciutat.
 
La dissenyadora gràfica i il·lustradora tarragonina Elisabet Díez Rodríguez, sota el pseudònim Anduluplandu (io!!), va exposar part del seu treball en una original i treballada Pop-Up Store que va convertir per unes hores el MVSEVM en un terrat preparat per celebrar una alegre barbacoa … ple de quadres amb il·lustracions d’aire naïf, postals amb minicuentoschinos, i retrats personalitzats de gent singular, bosses, samarretes amb il·lustracions i un univers ple de detalls que van sorprendre les més de dues-centes persones que van passar a gaudir d’aquesta innovadora i fresca forma d’exposar producte.
 
Un acte organitzat per l’empresa Evenama i la pròpia Anduluplandu i muntat per l’empresa d’arquitectura efímera LaBRIDAésBELLA, que va demostrar que amb ganes i creativitat es poden fer coses boniques amb un pressupost ben ajustat.
 
Fotos d’Agustí Arévalo.
(text extret del Diari de Tarragona)

Ahir va ser un dia genial! Amb gent coneguda i nous amics que van voler recolzar la iniciativa. Deixeu-me dos dies per recuperar forces i em poso amb el sorteig del retrat i amb posar foticos mones!!! gràcies a tots per venir!

b.

 

2 Replies to “El terrat d’Anduluplandu vesteix de frescor i creativitat el MVSEVM!!”

  1. Anonymous ha dit:

    Felicitats Betjocs!!! Estava tot preciós i celebro que fos tot un èxit! (pd: la que val… val!)

    dvdinho

Deixa un comentari