Carregant ...

Aquí va el display anduluplandu

Estic agotada, però feliç.
Visca la meva família, que sempre sempre hi és.

Però el Llop li va robar la bicicleta a la Caputxeta i pels pèls va aconseguir escapar… Qui no ha treballat moltes vegades amb finals alternatius dels contes populars? Se n’han fet versions de tots els més famosos… i el de la Caputxeta vermella no n’és una excepció.

Imaginem per un moment que el llop del conte de la Caputxeta vermella s’escapa del caçador just abans de què la cosa es compliqui massa, li roba la bicicleta a la Caputxeta i fuig amb presses. La nena necessita quedar-se tranquil·la i comprovar amb els seus propis ulls que el Llop ja no hi és i que el perill ha passat.  

Però el Llop és com és i no pot negar els seus instints més primaris, necessita alimentar-se i és un depredador… a qui a sobre, ves per on, li agraden les nenes amb caputxa, però vet ho aquí, no és racista i tant pot ser una caputxeta vermella, com blava, com verda… El cas és que, per molt que la seva vida corri perill, ell no podrà oblidar la seva naturalesa salvatge.

Quins nervis! Aquí deixo la ruta del  per seguir el conte “I què passa amb el Llop?”

display_bet_2011
carrer Méndez Núñez
display_bet_2011
carrer Fortuny
Carrer Pere Martell
display_bet_2011
Carrer Ixart

Deixa un comentari