Carregant ...

novetats anduluplandu 2024

anduluplandu

Sempre em queixo que no tinc temps de fer res però quan m’aturo, respiro i miro enrera vaig veient els projectes bonics que vaig fent i la confiança que em té la gent per a comprar mis dibus a la tenda online. Un gràcies GEGANT.

Aquest inici d’any ha estat el de la segona edició del llibre que vaig il·lustrar pel Ramon Gasull: On para l’Amparito? És una bogeria bonica tot el què ens està passant amb aquest llibre. Un llibre autoeditat amb molt d’amor pels llibres, per Santa Tecla i per Tarragona.

També l’any d’ensenyar i acompanyar la meva mare (orgull, Mare) amb el seu llibre sobre Heinz Ches, l’últim executat a garrot vil de l’Estat Espanyol en la dictadura de Franco.

portada del llibre Heinz Ches

L’any passat el vaig acabar produïnt una enganixina (autoedició) d’orgull tarragoní. L’heu vista? La voleu?? La podeu trobar a l’andulushop: tarragonins a bord

I enguany començo la primavera ensenyant una feina preciosa que he pogut fer pel Morell i la novena edició del seu PrimaverArt. Gràcies per la confiança. Estic doblement orgullosa perquè he pogut treballar a 4mans amb Marido, aká txomin, que ha fet una delícia d’animacions a partir dels dibus del meu cartell.

Vinga 2024, seguim?

Deixa un comentari