Carregant ...

Mapa de ciutats somiades!

anduluplandu

Un nou llibre il·lustrat està a punt de veure la llum! El Joan Rioné, editor de Piscina un petit oceà, ha tornat a confiar amb mi per dibuixar els textos de la Joana Pijama. I estic suuuper agraïda!! Ha estat un llibre llarg de fer per les meves circumstàncie spersonals. De vegades convinar dues feines no és gens fàcil… Aquest any passat ens hem quedat sense vacances… i tot apunta que el 2018 serà igual ^^!

Però sarna con gusto no pica, diuen.

Us parlo de Mapa de ciutats somiades… És un llibre cuinat a foc lent però amb molta il·lusió! La Joana Pijama ha recorregut totes les escoles del territori tarragoní i de Terres de l’Ebre per preguntar als nens i nenes d’entre 7 i 9 anys quin era el seu ideal de ciutat. Com t’imagines la teva ciutat? I a partir dels tallers que ha fet amb aquests infants, n’ha extret uns textos deliciosos plens de màgia i purpurina. Aquí he entrat jo, interpretant aquests textos a mi manera… Uns mapes que no són mapes de carrers, són mapes conceptuals, mapes d’idees, mapes de persones… Mapes que són camins, són cases, és la gent i tot allò que l’envolta.

Us deixo un tastet, per anar fent boca… El dia 17 de març de 2018>> presentació del llibre al Museu d’Art Modern de Tarragona!

Deixa un comentari