Carregant ...

Xerrada a les Jornades de Promoció de l’Emprenedoria

anduluplandu | xerrada Jornades de Promoció de l’Emprenedoria

Ahir vaig participar de les Jornades de Promoció de l’Emprenedoria a l’institut Pere Martell de la laboral de ‎Tarragona juntament amb els companys de Mediaframe, Thinkin estudio i Torregràfic. Tot i que els alumnes tenien un perfil més aviat tècnic i jo semblava lalocadelosdibus, crec que me’ls vaig guanyar… sobretot en el moment en què em vaig haver de barallar amb l’entorn windows (arg!)

Bromes a part, va estar molt bé aquesta iniciativa. Els alumnes van poder saber de primera mà amb tots els problemes (i coses guais també) amb què ens trobat els què fa uns anyets vam decidir tirar els nostres projectes de negoci endavant. Cada un fill del seu pare i de sa mare, però en general tots 4 vam coincidir en què emprendre és molt enriquidor. Ser el teu propi cap, treballar del què t’agrada… però que els impostos són un terrible mal de cap, que pressiona i pressiona i de vegades pot arribar a ofegar…Tan de bo hi hagués una solució…

I també vam coincidir en què, al cap del dia, encara que treballis mil hores, sempre hi ha un moment de recompensa absoluta. En el meu cas, avui per exemple, acabo de vendre el meu primer producte via la tenda online!! Estic més que feliç que una persona de Málaga s’hagi interessant en el què jo faig, i que tot i que a etsy som milers d’artistes amb milers de propostes artístiques a la venda.. aquesta persona hagi triat comprar-me a mi un dibujaleo.

No hi cabo d’orgull i felicitat!!

Us deixo algunes imatges d’ahir.

Gràcies per convidar-me Merche de Tarragona Impulsa!
I super gràcies per les fotos BEPUNT

Deixa un comentari