About

Qui sóc?

me anduluplanduHola em dic Bet i sóc la creadora d’anduluplandu, el meu alterego que dibujalea i explica cuentoschinos. Sóc una persona treballadora i ressolutiva. M’agrada dibuixar i ballar. M’agrada ensenyar i compartir allò que sé. El meu pastís favorit és el de poma i escolto swing tant com puc. Sóc adicta a las sèries i als programes de reformes de cases. Sóc molt sincera i una bona explicadora d’històries. No m’agraden les persones mentideres ni les irrespectuoses. Quan em poso a dibuixar se’m pot passar l’hora de sopar, fins i tot!

Què faig i què puc fer per tu?

Dibuixo i fabrico productes decoratius que van a fer de casa teva el racó més bonic. Des de coixins a productes de paper, làmines decoratives dibujaleadas i molt més per venir … que seran el centre de conversa amb els teus amics. Ets una persona creativa i estàs avorrit @ de tenir una casa igual que la de tothom? Tots els meus productes són dissenyats, tallats i muntats individualment i fets a mà a Tarragona, el que fa de cada article una peça única.

Crec en el treball de Km0, oferir només productes de la més alta qualitat mentre que limito la meva empremta global. Els meus dibujaleos estan només en botigues boniques i, online, a la meva etsyshop.