Us presento un nou producte anduluplandu: els mimocoixins a partir dels meus dibujaleos!

Porto temps treballant per a poder-vos presentar per fi aquests coixins! Són un producte molt especial per a mi, fet amb paciència, a mà i a partir dels meus dibuixos. Els he batejat amb el nom de mimocoixins perquè et faran companyia al sofà, al llit o a qualsevol racó de casa aquells dies que necessites una mica de mimos extra.

Després de fer mil proves amb diferents proveïdors de tot l’univers online, i amb l’objectiu d’obtenir un resultat superprofessional, cuidant el detall com a mi m’agrada… he trobat les millors mans per fer tàndem >> La mamma que em va parir i jo treballem a dúo per a poder-vos oferir uns coixins 100% de cotó, tallats un a un i cosits a mà. Un producte totalment handmade de tirada limitada que em podreu encarregar sota demanda.

Estic tan emocionada amb el resultat! Espero que us agradi tan com a mi!! De moment us presento al sr.Zorro i al sr.Pinxo, amb la intenció de fer crèixer poc a poc aquesta família dibujaleada

El sr.Zorro ha estat el primer en nèixer. Un dia mirava una de les primeres làmines que vaig posar a la venda i em vaig emocionar pensant que seria superbonic poder tenir un producte objecte, amb volum, gustós, confortable. Un coixí tou que et fa companyia i que fa bonic qualsevol racó. De guineus en forma de coixí n’he vist moltes a Pinterest! però cap com la meva.

Sr.Zorro té personalitat. Un nas gran que li fa aixecar les orelles quan ensuma que la veïna prepara el seu famós pastís de poma.

El sr.Pinxo va aparèixer després, a petició de la meva mare. Sempre m’ha dit que la làmina “ojo, que pincho” li ha fet molta gràcia. Que de cactus dibuixats n’ha vist mil, però cap té la malallet poca-solta que té el meu Per tal de fer el seu cosí coixí, les dues vam decidir dolcificar-lo. És un producte pensat per a nens, sí, per això està fet amb tela 100% cotó i farcit de polièster orgànic que no pica, però també volem que agradi a pares, tietes, germans i àvies. Per això no és un color pastel, sinó que hem apostat per un verd intens, carregat de personalitat, tal com és el sr.Cactus.

Mesos després de trencar-nos les banyes treballant i amb molta cura vam tenir als nostres dos petits acabats… llestos per ser presentats en societat