🎄Tenda online oberta!

He estat uns dies off. Tal com he anat explicant a les xarxes socials, he necessitat estar uns dies desconnectada per tal de poder acabar el meu proper llibre il·lustrat!! em fa molta il·lusió!

L’Ăşnic que us puc dir per ara Ă©s que en Joan RionĂ© ha tornat a confiar en mi per a aquesta nova aventura de la mĂ  de l’editorial Piscina un petit oceĂ .

Al gener de 2018 veurĂ  la llum el ‘Mapa de ciutats somiades‘ i no puc estar mĂ©s contenta!! L’any 2018 serĂ  un any ple de novetats! Ja ho veureu… però les haurĂ© de dosificar perquè sinĂł no tĂ© cap grĂ cia.

Per fi doncs, com diu el tĂ­tol d’aquest post, he pogut netejar i actualitzar stock dels articles que tenia pujats a la meva etsyshop, just a temps per la campanya de Nadal, aixĂ­ que si heu de fer amics invisible, pel TiĂł o detalls per al dia de Reis… no dubteu! Compreu al comerç petit!!… i estĂ  clar que jo sĂłc ben petita

Tots els enviaments de l’andulushop portaran un regal nadalenc per sopresa

> Enllaç a anduluplandu.etsy.com  

Aprofito també per recordar-vos les botigues boniques on trobareu mis dibujaleos:

A Tarragona > El Lloro: Carrer Governador Gonzàlez, 18. // Espai Elysian: Carrer Sant Francesc, 20

A Reus > Cote Sud: Carrer d’en Vilar, 5.

A Vilanova i la Geltrú > Walkiria Studio: Carrer del Correu, 1.

I ja per acabar d’explicar novetats nadalenques, us volia dir que els propers dies 16 i 17 de desembre participo d’un mercat a l’Espai Elysian. Us hi espero a partir de les 10 del matĂ­!!