ūüéĄTenda online oberta!

He estat uns dies off. Tal com he anat explicant a les xarxes socials, he necessitat estar uns dies desconnectada per tal de poder acabar el meu proper llibre il·lustrat!! em fa molta il·lusió!

L’√ļnic que us puc dir per ara √©s que en Joan Rion√© ha tornat a confiar en mi per a aquesta nova aventura de la m√† de l’editorial¬†Piscina un petit oce√†.

Al gener de 2018 veur√† la llum el ‘Mapa de ciutats somiades‘ i no puc estar m√©s contenta!! L’any 2018 ser√† un any¬†ple de novetats! Ja ho veureu… per√≤ les haur√© de dosificar perqu√® sin√≥ no t√© cap gr√†cia.

Per fi doncs, com diu el t√≠tol d’aquest post, he pogut netejar i actualitzar stock dels articles que tenia pujats a la meva¬†etsyshop, just a temps per la campanya de Nadal, aix√≠ que si heu de fer amics invisible, pel Ti√≥ o detalls per al dia de Reis… no dubteu! Compreu al comer√ß petit!!… i est√† clar que¬†jo s√≥c ben petita

Tots¬†els enviaments de¬†l’andulushop¬†portaran un regal nadalenc per sopresa

> Enllaç a anduluplandu.etsy.com  

Aprofito també per recordar-vos les botigues boniques on trobareu mis dibujaleos:

A Tarragona > El Lloro: Carrer Governador Gonzàlez, 18. // Espai Elysian: Carrer Sant Francesc, 20

A Reus >¬†Cote Sud: Carrer d’en Vilar,¬†5.

A Vilanova i la¬†Geltr√ļ >¬†Walkiria Studio:¬†Carrer del Correu, 1.

I ja per acabar d’explicar novetats nadalenques, us volia dir que els propers dies¬†16 i 17 de desembre¬†participo d’un mercat a l’Espai Elysian. Us hi espero a partir de les 10 del mat√≠!!¬†