Carregant ...

Quan t’encarreguen el cartell de carnaval!

anduluplandu | cartell carnaval 2017 tarragona by anduluplandu

Ja fa 10 anys que vaig guanyar el concurs del cartell de carnaval de Tarragona juntament amb la Namíbia Coronado, quan vam ser (per uns dies) les ‘cremallera’. D’això n’ha plogut moltíssim!

Ara ja fa temps que no es fa concurs del cartell sinó que va per encàrrec. I resulta que oh bendita sort! el noi que abans gestionava aquests temes de cultura es va recordar del meu nom i d’una conversa a l’aire entre papers d’ara fa un any. Gràcies Hèctor. Quina memòria!

L’encàrrec era clar. Tot havia d’anar al voltant de què tothom a la ciutat s’implica amb el Carnaval. A Tarragona, literalment, embogim. Entre la baixada del pajaritu, la rua de lluiment, els travestis a la plaça i les revetlles i ploraneres… són uns dies intensos de riure i ballar per la ciutat.

Doncs això! El meu cartell vol reivindicar que sí, que hi ha dones espectaculars amb plomes a lo Río de Janeiro, però també hi ha nens disfressats de guineu, de gat amb sardina o de caputxeta sense llop i adults de Yo fuí a EGB que van vestits del dónde está Wally o de David Bowie.

També hi trobareu la Ploranera. Un record al cartell de fa 10 anys i també d’una de les parts que em semblen més delirants de la festa! La comparsa del dol que apareix el dia de l’enterro de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes. I la meva cal·ligrafia. Que per aquesta vegada he escrit amb la meva lletra.

No us penseu que el cartell em va sortir a la primera. Remena que remena. Tot al voltant del hastag  ‘#jofaigelcarnaval‘. I dins d’aquí hi van entrar primer un Charlot i una Frida.. però el client volia personatges més genèrics que al final vaig canviar pel Wally i la Caperu.

Li vull donar també les gràcies a la Oxi, que m’ha donat llibertat total i que com diu ella ‘no mha emprenyat gaire’ . Un plaer Bego, espero que repetim un altre dia!

Us deixo imatges amb el resultat final. A veure què us sembla… Jo n’estic molt contenta de formar part del Carnaval. Perquè sí!!

#jotambéfaigelcarnaval!!!

Visca!

opi carnaval bus

Deixa un comentari