adéu 2015 :: hola 2016!

Aquí va un post d’aquests més personals. Ja s’acaba el 2015 i no em puc queixar gens. Toco fusta.

Només puc desitjar que el 2016 sigui tan o més bo que l’any que s’acaba.. Què puc dir?

Per començar, fa un parell d’anys que pico pedra sola i enguany s’ha sumat la millor shoppera del món, la Núria. Les dos aprenem juntes i riem dels meus despistes… però què faria jo sense la seva organització ¿? I sense les botigues que han confiat en mi i el què jo faig? Gràcies El Lloro, Smuk-Paper Deco, Coté Sud i SuperEgo Reus.

Els últims mesos m’he llençat a la piscina amb el disseny de producte. No ha estat una decisió ràpida, fa anys que remeno… Làmines, bodies, tasses, tote-bags… i la banderola!! Maremeva! ha superat, de lluny, les meves espectatives. Moltíssimes gràcies per l’acollida!! Sóc molt feliç que us agradi el què faig i que compreu producte fet aquí. Concretament a Tarragona.

Per primera vegada he participat en un mercat d’art. I va ser súper bonic i encoratjador! Jo no considero que faci art. Jo faig il·lustracions sense pretencions. Coses que penso que expliquen històries boniques. Per exemple, ara fa temps que no escric minicuentos… i ja sou uns quants que m’ho heu demanat.

Propòsit d’any nou. Treure temps per escriure i reprendre el projecte minicuentoschinos

Amb tot, espero que tingueu tots un 2016 lirondo i que acabeu el 2015 portodoloalto. Jo l’any que ve (i molts més) espero seguir aquí picant andulupedra.

De moment, per a mi, el 2016 apunta maneres molt boniques ^^!

Ens seguim!!

B.