Carregant ...

anduluvientos al minipop

Anduluplandu | anduluplandu al minipop

El dissabte per primer any vaig participar amb un taller al festival minipop de Tarragona.

L’experiència ha estat molt positiva! Vaig preparar un taller on els nens i nenes podien pintar il·lustracions meves, fetes expressament, per després convertir-se en ventalls de paper per fer passar el caloret

Us diré que pel meu taller van passar uns 140 peques perquè vaig preparar 150 papers il·lustrats i només n’han quedat 10! Tot un èxit! Sembla que us va agradar i us ho vau passar bé Jo també!

També estic contenta perquè vaig conèixer companyes de les xarxes com El planeta babetes i l’Espai la Magrana.

I sort que l’amiga Nurieta em va ajudar a gestionar les entrades i sortides de la canalla perquè tota sola crec que m’hagués superat. I també gràcies a tots els pares i mares que vau ser molt amables i em vau ajudar també molt amb els petits. Així que gràcies!

Us deixo amb alguns anduluvientos pintats. Els menuts de Tarragona són uns artistes!

Una respuesta a “anduluvientos al minipop”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Imagen CAPTCHA

*