Carregant ...

Andulutaller per als petits al Festival Minipop

Anduluplandu

Aquest any m’he animat a participar al Minipop!

El cap de setmana del 5 al 7 de juny es celebra el V festival de música per a famílies a Tarragona. A l’aire lliure amb grups catalans que porten el seu repertori adaptat per a les oïdes dels petits de la ciutat.

També hi ha fira de crafties i moltes activitats més, entre les que es troben els tallers! I aquest any anduluplandu farà un taller de construir ventalls (o vanos) a partir d’uns dibujaleaos meus. Què us sembla? I el taller es diu: «Digues adéu al caloret!» I sort que comptaré amb l’ajuda inestimable de la superamiga Nurieta.

Em fa il·lusió veure-us i espero que us agradi el record que us endureu del taller. És una activitat pensada per a nens i nenes ni molt petits ni molt grans … però si vénen amb els pares, mares o oncles / tietes … no hi haurà cap problema!

El dissabte dia 6 a partir de les 18: 30h Digues adéu al caloret! al Festival Minipop (Passeig de les Palmeres de Tgn)

I no patiu, que des de l’organització ens han assegurat que hi haurà pantalles bé grans per poder veure la Champions!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Imagen CAPTCHA

*