Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/ultminct/public_html/wp-content/plugins/acf-google-font-selector-field/functions.php on line 64

Warning: array_search() expects parameter 2 to be array, null given in /home/ultminct/public_html/wp-content/plugins/acf-google-font-selector-field/functions.php on line 70

Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /home/ultminct/public_html/wp-content/plugins/acf-google-font-selector-field/functions.php on line 64

El dia 21 participo a la ‘Women Techmakers’ TGN

Women Techmakers és una jornada organitzada pel Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) i firaReus amb la col·laboració de l’empresa Sm4rt Cities i Google que es porta a terme el dia 21 de març a la edifici de la Tabacalera, amb el Tarragona impulsa.

Les ponències les realitzen dones que es dediquen al món de la tecnologia. L’acte vol reunir desenvolupador@s, dissenyador@s, emprenedor@s i estudiants amb ganes d’aprendre i compartir inquietuds o experiències.

Em fa il·lusió que em convidin a donar la meva opinió sobre el disseny en app i web. Tot un honor que el Senyor Google em tingui en compte, ¡uau! La meva conferència serà sobre el disseny gràfic aplicat a web. Si us interessa ens veiem el dissabte 21/03 a TGN!

Aquí més info: womentechmakers