Dia de l’emprenedor

El proper dia 25 assistiré a les conferències en motiu del dia de l’emprenedoria del sud de Catalunya. I us animo a tots i totes a venir! Hi haurà ponents de categoria.

Em fa molta il·lusió haver creat la imatge per aquest dia! Sóc emprenedora i sóc de Tarragona

Ha estat un projecte on m’han donat molta llibertat creativa i això ha estat molt divertit.

El protagonisme per a mi quan parlem d’emprenedoria és la persona en sí mateixa. És la que arrisca, la que s’ho prepara i la que aposta per la seva idea, encara que aquesta sigui una bogeria. Per tant, parlem de persones i és el que volia reflectir al cartell.

Noi / Noia: per evitar la discriminació de gènere he pensat en dos cartells.

Representen dos nois moderns, joves, valents, atrevits. Els emprenedors són, som, d’una pasta especial.. i ens poden crèixer les arrels de tan treballar perquè el nostre projecte funcioni. Per això les flors a la barba i als cabells. Com un bosc que poc a poc va fent via. Com una planta que cal regar cada dia. Els personatges, si us fixeu, somriuen, estan segurs de si mateixos, per això una té els cabells liles i l’altre la barba blava. No els importa “el què diran”.

Espero que us agradi la imatge del evento… el client n’ha quedat content

Aquí teniu l’enllaç per inscriure-us: Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya