Cub de Rubik

Sempre m’ha costat molt jugar amb el cub de rubik. requereix perícia i paciència… i té l’habilitat de treure’m de les meves caselles. Diria que no he aconseguit mai completar-lo… i si algun dia ho faig, em faria una ràbia màxima que algú me’l desmuntés de nou.

La ment que va crear aquest coi de joc infernal era molt … especial. Et posa a prova sí o sí.

Avui estava jo esmorzant i de sobte hi he pensat.

No tinc cap trenca coscles a casa.. No m’han agradat mai. Poden amb la meva paciència. Però potser és que hi he somniat? No ho sé pas… però m’ha vingut al cap aquesta absurda analogia.

La vida és un cub de Rubik.

Un trenca coscles que costa molt però que quan aconsegueixes petits avenços et fa sentir d’allò més bé.. És com tenir una empresa. Costa i costa però quan les coses van sortint, encara que sigui per un minut… et fa sentir súper feliç!

Això sí… no val adormir-se a los laureles


 

Vida: Plena de colors, complicada, brillant, divertida, emocionant, desafiant, bonica…

Cub de Rubik: odi

#rubikcube #illustration #dibujaleao#drawing #colors #ideesquevenenivan