Refherències (3)

Aquesta és la tercera mostra de reconeixement a les meves muses i ídols pop part d’una primera exposició que vaig fer a començaments de l’any passat al bar Museum de Tarragona. Allà, ben rodejada d’amics i desconeguts, vaig tenir una nit molt especial.

ON?

a la cafeteria de As Crechas de Tarragona del 29 de gener fins al 30 de març.
Inauguració: divendres 30 de gener a partir de les 20h.

Quan veus que una feina de mesos finalment veu la llum i sembla que a la gent li agrada… és el millor del món!

Me’n van quedar alguns al tinter…i és que constantment bevem tots de referents visuals, culturals, etc..

L’exposició va néixer al voltant d’una cita del guionista i cineasta independent Jim Jarmusche que manté la idea de què tot allò que es crea parteix inevitablement, i sovint inconscientment, d’una suma de referents i herències. Així doncs, trobareu un David Bowie, Audrey Hepburn, Marilyn, Björk i Woody Allen acompanyats, aquesta vegada, de nous personatges…. sorpresa!

Us hi espero!