Concursos

Ja no participo mai en concursos. Crec que, en el meu cas, és una pèrdua de temps. Tinc altres coses a fer que temptar la sort (gràcies a déu!). Prefereixo que un client em faci l’encàrrec. Poder-hi parlar de tu a tu per saber, o fer-li saber, què busca…

Però per casualitat vaig veure durant l’estiu, mesos més tranquils i relaxats, la crida per al cartell de la ’19a. setmana de la ciència’.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, aquest 2014, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia i l’Any de la Biotecnologia.

I sense pensar-m’ho gaire vaig posar-me a dissenyar un cartell. Amb la idea de la cristal·lografía, minerals, formes geomètriques, cels estrellats, roques … Sense pretencions d’enviar-lo. Però … un cop el tenia acabat, no ho se, em va picar el gusanillo... El vaig mostrar a algunes persones de confiança i tots em van animar a presentar-lo. Total, ja el tens fet, què hi perds?

No he guanyat el concurs. Us deixo, però, el meu cartell i el cartell guanyador a sota.

Què us sembla?

Sense malícia, l’enhorabona a la guanyadora, Iolanda Junyent, ja que ella sí ha sabut què volia el client