Expo a la vista!

Preparar una expo sempre em posa nerviosa. Però poso la música de la llista que el fantàstic Dj.Lithium ha arrejuntao per a mi a spotify i no sé… però és que tot flueix!!

Llista DjLithium

La inauguració coincideix amb la “final” de la lliga de futbol, o com a mínim el partit més decisiu, i sé que això pot fer variar les previsions d’assistència.

Sóc culer i m’ho perdré… però seré igualment feliç! Doncs a les 20h inauguraré a la Taverna del Circ deTarragona les meves “Refherències (2)”. I per què un (2)? perquè aquesta petita i modesta  mostra  de  reconeixement a les meves muses i ídols pop és la segona part d’una primera exposició que vaig fer a finals de l’any passat al bar Museum Tarragona. Allà, ben rodejada d’amics i desconeguts, vaig tenir una nit  molt especial.

Quan veus que una feina de mesos finalment veu la llum i sembla que a la gent li agrada… és el millor del món!

Us convido doncs a tots i totes el proper dissabte 17 a partir de les 20h a la Taverna del Circ de Tarragona. A la Baixada Peixateria amb Cós del Bou. (davant la Colla Jove)

A les “Refherències” de la primera expo s’hi sumen unes quantes més! Les que a la primera ronda no van arribar a temps per l’ocasió, s’engalanen ara que ve el bon temps per sumar-se al món anduluplandu.

Us hi espero!