nova web anduluplàstica!

Tararíii!!! molts dies després de començar a estructurar la meva feina dins el meu cap… aquí surt, encara calenta del forn, la meva nova web andulupàstica!!! estic infinitament agraïda al mensulero @tx0min que ha fet realitat la meva locula webera.

Dissenyito fino i, crec que, més entenedor per ensenyar-vos tot el que dibujaleo.

¡Pasen y vean! Aniré omplint amb més continguts tot el que fa referència a projectes i com sempre, actualitzant el meu bloc amb el que penso que poden ser continguts interessants. Ara més monito i integrat a la resta del meu món online. Espero els vostres comentaris! els positius em posaran contenta…  i dels negatius, espero poder-ne treure profit, segur que em faran crèixer.

Disculpeu si hi ha algun error. Espero que us agradi!

seguim!