Una setmana anduluplàstica

Els meus amics i família sempre m’han dit que tinc una manera de viure les coses que em passen que sembla que siguin grans proeses. Poso entusiasme en explicar nimietats i m’agrada “posar-hi salsa” , que no signfica dir mentides!
Total, que el dilluns se’m va trencar una bombeta que tenia en un moble a l’entrada de casa. Feia dies que la bombeta esperava ser dipositada a la unitat mòbil de deixalleries. Però me’n vaig oblidar del tot i la bombeta va acabar caient i es va trencar en mil bocins. 
Aquest fet em va inspirar per fer un dibuix ràpid i penjar-lo a instagram… Vaig tenir molts “m’agrada” així que se’m va ocòrrer fer un petit projecte: una setmana anduluplàstica. 
Dibuixar una sèrie de situacions reals, que em passaven a mi, al llarg d’una setmana. I ha estat una setmana que ha donat molt de si… així que la tria ha estat difícil. Però he mirat de sintetitzar i fer dibujaleos molt ràpids que haureu pogut veure per  instagramtwittertumbrl i facebook.
Aquí va la sèrie:

Mis amigos y familia siempre me han dicho que tengo una manera de vivir las cosas que me pasan que parecen ser grandes proezas. Pongo entusiasmo al explicar nimiedades y me gusta “poner salsa”, que no signfica decir mentiras!

Total, que el Lunes se me rompió una bombilla que tenía en un mueble en la entrada de casa. Hacía días que la bombilla esperaba ser depositada en la unidad móvil de recogida de reciclar. Pero me olvidé del todo y la bombilla terminó cayendo y se rompió en mil pedazos.

Este hecho me inspiró para hacer un dibujo rápido y colgarlo en instagram … Tuve muchos “me gusta” así que se me ocurrió hacer un pequeño proyecto: una semana anduluplàstica.

Dibujar una serie de situaciones reales, que me pasaban a mí, a lo largo de una semana. Y ha sido una semana que ha dado mucho de sí … así que la elección ha sido difícil. Pero he tratado de sintetizar y hacer dibujaleos muy rápidos que habréis podido ver por instagram, twitter, tumbrl y facebook.

Aquí la serie.

Δ