minivacances // minivacaciones

A punt d’agafar l’Ave rumbo los madriles…  4 dies de minivacances merescudes!
Una llista interminable de llocs per visitar, llibreries, botigues, cafésconencanto, bars de tapa i bocata calamares….. La dieta a en norris i amb un pressupost tancat abans de marxar per evitar ensurts econòmics! Però, ei!! mil ganes de passar-ho bé… que jo sóc ben catalana i no passa res, reconec que Madrid és molt bonic! I va i m’assabento que hi ha una exposició de Saul Bass al Círculo de Bellas Artes!!! oletu! Astros en línea,
HeyHoLet’sGO!

A punto de coger el Ave rumbo los madriles … 4 días de minivacaciones merecidas!
Una lista interminable de lugares para visitar, librerías, tiendas, cafésconencanto, bares de tapa y bocata calamares ….. La dieta a en pique y con un presupuesto cerrado antes de partir para evitar ¡sustos económicos! Pero, ei!!! mil ganas de pasarlo bien … que yo soy muy catalana y no pasa nada, reconozco que Madrid es muy bonito! Y va, y me entero de que hay una exposición de Saul Bass en el Círculo de Bellas Artes!!! ¡oletu! Astros en línea,
HeyHoLet’sGO!