Disseny del web autocaresnika

Avui us presento un web ben gran que ha dissenyat anduluplandu amb la col·laboració de Mènsula Studio en la programació. I és que Txomin és un crack del wordpress… N’estic prou orgullosa del resultat i els clients estan ben contents, doncs segueixo col·laborant amb ells.

Autocares Nika és una empresa familiar… i val a dir que molt puntera!
Necessitaven una carta de presentació online amb diversos idiomes i a la seva alçada; neta, accessible, segura i professional. Com són ells, o com a mi em van transmetre que són ells, vaja.

Les fotografies han anat a càrrec de Píxel Moreno. I és que, entre amics, tot surt millor… Us deixo el link perquè remeneu… 


tararí tarará… I és que anduluplandu també fa webs!

Hoy os presento una web bien grande que ha diseñado anduluplandu con la colaboración de Mènsula Studio en la programación. Y es que Txomin es un crack del wordpress Estoy bastante orgullosa del resultado y los clientes están bien contentos, pues sigo colaborando con ellos.

Autocares Nika es una empresa familiar y cabe decir que muy puntera!
Necesitaban una carta de presentación online con varios idiomas y a su altura; limpia, accesible, segura y profesional. Como son ellos, o como a mí me transmitieron que son ellos, vamos.

Las fotografías han corrido a cargo de Píxel Moreno. Y es que, entre amigos, todo sale mejor … Os dejo el link para echar un vistazo


tararí Tarará Y es que anduluplandu también hace webs!
Δ