planificant l’octubre i mirar cap a novembre

Les festes de Santa Tecla ja han passat. Ha estat genial! Molta alegria pels carrers i molta gent amb l’andulusamarreta de les festes! Cartell il·lustrat del seguici del què en rebo bones crítiques! projectes més petits en quant a volum de feina….i a seguir endavant!
ara toca asserenar-se i encarrilar alguns projectes que tenia congelats…..com l’actualització del meu web, on d’entre d’altres coses, veureu alguns dels dibujaleos del cartell de santa tecla més d’aprop, un petit mostrari amb detalls de BBC i dibujines i dibujazos por doquier..
Aviat anireu sabent més novetats anduluplàstiques!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Las fiestas de Santa Tecla ya han pasado. ¡Ha sido genial! Mucha alegría por las calles y ¡mucha gente con la andulusamarreta de las fiestas! Cartel ilustrado del seguici del que recibo buenas críticas, proyectos más pequeños en cuanto a volumen de trabajo …. ¡y a seguir adelante!

ahora toca serenarse y encauzar algunos proyectos que tenía congelados ….. como la actualización de mi web, donde entre otras cosas, veréis algunos de los dibujaleos del cartel de santa tecla más de cerca, un pequeño muestrario con detalles de BBC y dibujines y dibujazos por doquier ..

Pronto iréis sabiendo más novedades anduluplásticas!

Δ