sorteig d’un retrat anduluplandu

Benvolguts amics i amigues.


Al llarg del dia d’avui estigueu atents i atentes al bloc anduluplandu, doncs publicaré qui és el guanyador o guanyadora del sorteig d’un retrat anduluplandu!

ttttttrrrrrrrrrrximpum!

Només li pot tocar a una persona, així són les bases del joc.. però us animo a afegir-vos a la pàgina del facebook i seguir-me, doncs cada cert temps proposo un nou sorteig i allà trobareu les novetats en dibujaleaos i cuentoschinos

De tota manera, us deixo el meu contacte per si us animeu amb qualsevol tipus d’encàrrec il·lustrat o de disseny gràfic. 
Les samarretes i bosses anduluplandu les trobareu a la tenda online, és molt senzilla i fiable per a fer la compra. Us animo a remenar a l’andulushop.


Moltes gràcies per assistir el diumenge passat, dia 22/04 a la pop-up store anduluplandu. 
Un plaer estar amb tots vosaltres!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Queridos amigos y amigas.

A lo largo del día de hoy estad atentos y atentas al  blog anduluplandu, pues publicaré quién es el ganador o ganadora del sorteo de un retrato ¡anduluplandu!

¡ttttttrrrrrrrrrrximpum!
Sólo le puede tocar a una persona, así son las bases del juego.. pero os animo a añadiros en la página del 
 facebook  y seguirme, pues cada cierto tiempo propongo un nuevo sorteo y allá encontraréis las novedades en dibujaleaos y cuentoschinos. 

De todas maneras, os dejo mi contacto por si os animáis con cualquier tipo de encargo ilustrado o de diseño gráfico. 
Las camisetas y bolsas anduluplandu las encontraréis a la tienda online, es muy sencilla y fiable para hacer la compra. Os animo a remenar por la 
andulushop.

Muchas gracias por asistir el el pasado domingo, día 22/04 a la pop-up store anduluplandu. Un placer estar con todos vosotros!